Magister  |  Webmail  |  Office365  |  Google Cloud       
Keuzegids
Keuzegids Topschool VWO
IVO-Deurne - Nieuws

SCHOOLKAMP VOORAL ERG LEUK!

Geplaatst op 7 oktober 2015
 

Het begint al een echte traditie te worden; alle eerstejaars leerlingen van het Hub van Doornecollege op schoolkamp. De leerlingen van Vmbo-basis gingen op 21, 22 en 23 september 2015. De leerlingen Vmbo-kader op 23, 24 en 25 september. Klik hier voor een impressie door 3 leerlingen.

Lees verder

EXCURSIE PARIJS

Geplaatst op 7 oktober 2015
 
Een goed gevulde bus met leerlingen uit klas 5 havo en enkele leerlingen uit klas 6 vwo vertrok zaterdag 3 oktober 2015 naar Parijs. Tijdens dit uitstapje werden veel toeristische hoogtepunten van de stad bezocht. De Eifeltoren werd al om haf tien 'beklommen'. De lunch werd doorgebracht rond de Place du Tertre in de wijk Montmartre. 's Middags was er een wandeling uitgezet tussen de Arc de Triomph en de kathedraal de Notre Dame. De dag werd afgesloten met een lichtjestocht per bus door de stad. Het prachtige weer en de geweldige sfeer in de groep maakte deze dag wederom tot een groot succes!

DE 1.000E!

Geplaatst op 2 oktober 2015
 
Ian v.d. Waterlaat uit klas S2a van De Sprong was de gelukkige! 999 andere leerlingen uit de eerste en tweede klassen hebben hun sporttesten al afgerond. Onder applaus van zijn klasgenoten, de vertegenwoordigers van Go for Gold Academy en onze instelling ontploften de serpentines. Samen met zijn klasgenoten mocht hij de lekkere taart oppeuzelen. Van harte proficiat!

AANMELDING SPORTKLAS VAN START!

Geplaatst op 2 oktober 2015
 
Zit je in klas 1 of klas 2? En… helemaal enthousiast na de sportklas-proefles? Na de herfstvakantie gaat de sportklas echt van start. Schrijf je dus snel in via de rode button op deze pagina. Ben er bij!

SPORTKLAS: KOM NAAR DE PROEFLES!

Geplaatst op 28 september 2015
 

Wil jij graag sporten en vind je het leuk om te bewegen? Wil je kennismaken met verschillende sporten? Dan is de sportklas wel iets voor jou. Speciaal voor alle eerste en tweedejaars leerlingen van de hele instelling. Kom naar de proefles op donderdag 1 oktober 2015 van 14.30 tot 16.00 uur in sporthal De Peelhorst. Kijk voor meer info op de pagina van de eigen deelschool, onder actueel–informatie-sportklas.


ENTHOUSIASTE SPORTERS BIJ TESTEN

Geplaatst op 17 september 2015
 

De eerste leerlingen uit leerjaar 1 en 2 stonden al aan de start bij de sporttesten. Super gemotiveerd staan ze klaar, voor de sprint, de fiets of bij één van de andere teststations. De komende weken worden de fysieke testen afgenomen. Ook vullen alle eerste- en tweedejaars nog een online vragenlijst in. Zo krijgen ze inzicht in hun sportaanleg. Een mooi project! Kijk hier voor een foto-impressie.

Lees verder

CAMBRIDGE ENGELS: 18 LEERLINGEN GESLAAGD

Geplaatst op 11 september 2015
 

Op 22 mei 2015 gingen 18 leerlingen van 3 vwo naar Eindhoven voor een kwartier mondeling examen. Op 8 juni 2015 een volledige dag weg voor het schriftelijke gedeelte van het officiele examen FCE, First Certificate in English. De 18  leerlingen hebben het examen gedaan voor de examencommissie en ze zijn allemaal  geslaagd.
Op dinsdag 9 september 2015 zijn de certificaten uitgereikt door hun trotse docent CE, dhr.Verbakel, en de kerngroepleider vwo, dhr.Geboers.
De geslaagden zijn: Nick Bankers, Fleur Cuijnen, Thymon Dankers, Thomas Dortmans, Daphne Fransen, Marit Gorissen, Thijs Hagens, Kiki Hoonings, Samar Jameel, Tom Jenniskens, Jelle Koppens, Lieve Nielen, Silke Retera, Margot van Rossum, Daan van der Salm, Eva Swinkels, Koen Terheijden en Denise Verbakel.
Van harte proficiat allemaal!


SAMENWERKING SPORT

Geplaatst op 11 september 2015
 

Binnen onze scholen starten we een onderzoek naar de sportaanleg van leerlingen in de eerste en tweede klassen. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met de Stichting Go for Gold Academy. Op 1 september 2015 is de samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Guido Görtzen, voormalig topvolleyballer en gouden medaillewinnaar tijdens de Olympische Spelen van 1996, is projectleider van dit gezamenlijke initiatief.
Op de foto: de rector van IVO-Deurne mevrouw Van Roosmalen en projectleider de heer Görtzen.

Lees verder

GRATIS OFFICE 365 EN OFFICE 2013

Geplaatst op 10 september 2015
 

IVO-Deurne biedt alle leerlingen en daarmee ook de ouders gratis het gebruik aan van het Office-pakket (o.a. Word, Excel en Powerpoint) voor de computers thuis. Het betreft de online versie Office 365, die alleen te gebruiken is met behulp van het internet. Office 365 is te gebruiken op alle tablets, laptops en desktopcomputers. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om thuis gratis een volkomen legale versie van Office 2013 op de harde schijf van uw Windows computers te installeren. En dat mag maar liefst op vijf laptops of desktops. Voorwaarde: alleen op computers met Windows 7 of hoger. Zo lang u een kind op de instelling heeft, hoeft u geen Office-pakket meer te kopen. Klik hier voor de handleiding. U vindt deze ook op deze website onder de deelschool, kopje ICT.

Daarnaast kunt u als ouder van een leerling van onze instelling met grote kortingen soft- en hardware producten aanschaffen voor thuisgebruik. Dit kan via de website Slim.nl. Onder hetzelfde kopje ICT vindt u daarover meer informatie.


SERGIO MERTOWIDJOJO

Geplaatst op 26 augustus 2015
 

Tot ontsteltenis van ons allemaal vernamen wij het trieste bericht dat

Sergio Mertowidjojo

leerling van het Peellandcollege is overleden.

Zijn plotselinge overlijden heeft ons diep geraakt. Wij leven mee met zijn familie, vrienden en allen die hem kenden. Wij wensen hen alle kracht en steun toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Namens de leerlingen en medewerkers van het Peellandcollege en de andere deelscholen van de Instelling Voortgezet Onderwijs Deurne,

M.M.J.P. van Roosmalen, rector
R.G. van Deursen, directeur

U kunt uw condoleance hier plaatsen.


Alle berichten weergeven