Magister  |  Webmail  |  Office365  |  Google Cloud       
Keuzegids
Keuzegids Topschool VWO
IVO-Deurne - Nieuws

AANPASSING LESSEN I.V.M. HITTE

Geplaatst op 1 juli 2015
 

Vanwege de verwachte extreem hoge temperaturen op donderdag 2 en vrijdag 3 juli wordt op deze dagen een verkort lesrooster (40 minuten) ingevoerd. Dit geldt voor alle leerlingen op De Sprong, Hub van Doornecollege en Alfrinkcollege.
Voor de leerlingen van het Peellandcollege start morgen de proefwerkweek. De geplande proefwerken gaan door op de afgesproken tijden.


GESLAAGDEN!

Geplaatst op 30 juni 2015
 
De vlag kan uit! Onze geslaagden mogen trots zijn. Wij zijn ook trots op onze geslaagden (1e en 2e tijdvak)!
Kijk op de pagina van de deelschool voor het overzicht van alle geslaagden.
Van harte proficiat allemaal!

DIENSTENVEILING EN MARKT VOOR GOED DOEL

Geplaatst op 26 juni 2015
 

Op dinsdag 30 juni 2015 wordt er op het Hub van Doornecollege een Goede Doelenmarkt gehouden van 19.00-21.00 uur. De laatste weken hebben leerlingen uit alle leerjaren tijdens de lessen volop gewerkt aan de te verkopen spullen en diensten die geveild gaan worden. De eerste klassers o.a. hebben zelf jam en appelmoes gemaakt, die verkocht gaat worden. Ook is er o.a. een houten tuinbank gemaakt, die tijdens de veiling bij opbod wordt verkocht. Er worden bovendien allerlei soorten diensten bij de veiling aangeboden. De opbrengst van de markt en dienstenveiling komt ten goede aan de stichting EduShare.
Ouders en andere belangstellenden zijn deze avond van harte uitgenodigd!

Lees verder

WETHOUDER IN GESPREK MET LEERLINGEN

Geplaatst op 23 juni 2015
 
Op 18 juni 2015 gingen een aantal leerlingen van de deelscholen wederom in gesprek met de Deurnese wethouder van onderwijs en zorg: Marnix Schlösser. Aan de orde kwamen: de zorg in Deurne, vrijwilligerswerk en wensen van de jeugd. Lees verder

KENNISMAKINGSMIDDAG NIEUWE BRUGKLASSERS

Geplaatst op 10 juni 2015
 
Woensdagmiddag 17 juni a.s. nodigen we alle aankomende brugklassers uit op hun nieuwe school. Deze middag start de kennismaking om 14.00 uur. Elke deelschool heeft een eigen programma. Er is o.a. uitleg over de start van het schooljaar. De middag eindigt om 16.00 uur. Voor meer informatie: kijk op deze website onder de deelschool – Actueel – Brieven en formulieren.
Van harte welkom allemaal en veel succes!!

GALABAL HUB VAN DOORNECOLLEGE

Geplaatst op 1 juni 2015
 

Op woensdag 27 mei 2015 vond ons traditionele Galabal plaats bij de Ocean. Dit jaar voor het eerst op de markt in het centrum van Deurne. Onder veel belangstelling trok de bijna 2 uur durende stoet van verschillende voertuigen over de markt voorbij. Dat varieerde van oldtimers, supermoderne bolides, vrachtwagens, motoren, tractoren, limousines, karnavalswagens ect. De prijs voor het origineelste voertuig ging dit jaar naar 2 voertuigen: Beau van Rijt (Deurne) in een lesauto en naar Jamy van den Berk/Kelsey Crommentuijn (Deurne) met de ‘motorgang’. De prijs voor de mooist geklede vrouwelijke leerling was voor Kyara Mertens uit Ommel. Serish Hathie uit Deurne werd uitgeroepen tot best geklede mannelijke deelnemer.

Klik hier voor de foto’s van de intocht, klik hier voor het feest en klik hier voor de portretfoto’s.


SCHOLENVOETBALTOERNOOI OLYMPIC MOVES

Geplaatst op 20 mei 2015
 
Dinsdag 21 april 2015 is door 3 teams van IVO-Deurne deelgenomen aan het scholenvoetbaltoernooi van Olimpic Moves. Olympic Moves is een jaarlijks terugkerende landelijke competitie tussen scholen. Als bekend is wanneer het toernooi is, wordt er door leerlingen massaal ingeschreven. Na 2 selectierondes is het gelukt om 3 teams samen te stellen: team leerjaar 1 HC, team leerjaar 3 HC en team leerjaar 3 PC. Team leerjaar 1 HC wist één wedstrijd te winnen, maar verloor de andere wedstrijden en mocht helaas niet door. Het team HC leerjaar 3 is 1e geworden in de poule, maar verloor de halve finale. Het team van leerjaar 3 PC wordt 2e in de poule, wint de halve finale, maar verliest de finale. Erg jammer! Lees verder

EINDEXAMENS VAN START!

Geplaatst op 11 mei 2015
 

Maandag 11 mei 2015 zijn de examens van start gegaan. Onze eindejaarsleerlingen kregen allemaal een traktatie van IJssalon Italia, om ze een hart onder de riem te steken.

Allemaal heel veel succes toegewenst!!


MEIVAKANTIE!

Geplaatst op 24 april 2015
 

De leerlingen van onze instelling hebben vrij van maandag 27 april 2015 tot en met vrijdag 8 mei 2015.

Voor noodgevallen kunt u ons tijdens de meivakantie bereiken via mailadres rom@ivo-deurne.nl. Voor alle andere zaken staan wij u graag na de vakantie te woord.

We wensen iedereen een fijne vakantie!


MOOIE RESULTATEN BIJ NK MINITRAMPOLINE SPRINGEN.

Geplaatst op 15 april 2015
 

Op vrijdag 10 april 2015 vond in Alphen aan de Rijn voor de 38e keer het Nederlands kampioenschap minitrampoline springen voor scholieren plaats. De jumpers van IVO-Deurne hebben verdienstelijk gesprongen en mogen terugkijken op welverdiende derde en vierde plaatsen.

Lees verder

Alle berichten weergeven